מתנה

אנטריקוט על האש במרינדה בטעם רימונים עדין

יום העצמאות בפתח, מה לעשות הוא גם יום המנגלים. אנשים יוצאים לפארקים ליערות או פשוט יוצאים אל הגינה המשפחתית, וכולם עושים על האש. הפעם נגיש לכם מתכון להכנת אנטריקוט על האש מבית מסעדת פאפאגאיו - אנטריקוט על האש במרינדה בטעם רימונים עדין.



מתכון לאנטריקוט על האש במרינדה בטעם רימונים עדין, באדיבות: חיים סנדלר, שף סניף פאפאגאיו תלפיות בירושלים.



מרכיבים:

4 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד

למרינדת רימונים:

1/4 כוס תרכיז רימונים סמיך ואיכותי

1/2 כוז יין לבן יבש

3 כפות שמן זית

1 כף חרדל דיז'ון

1 כף סוכר

מלח גס

פלפל שחור גרוס



אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות. מידי פעם הופכים

את הנתחים מצד לצד.

מחממים את הגריל היטב (20 דקות לפחות).

צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצוייה.



בתיאבון!!

אין תגובות:

5 דברים שכדאי להמשיך לעשות אחרי שהקורונה תיעלם

אתם משתוקקים כבר לקרוע את המסכות מהפנים, למלא את בתי הקפה והמסעדות ולטוס ליעד מחוץ למדינה. החיסונים כבר בישראל וזה הזמן לחשוב על היום שאחרי....