יום העצמאות בפתח, מה לעשות הוא גם יום המנגלים. אנשים יוצאים לפארקים ליערות או פשוט יוצאים אל הגינה המשפחתית, וכולם עושים על האש. הפעם נגיש לכם מתכון להכנת אנטריקוט על האש מבית מסעדת פאפאגאיו - אנטריקוט על האש במרינדה בטעם רימונים עדין.
מתכון לאנטריקוט על האש במרינדה בטעם רימונים עדין, באדיבות: חיים סנדלר, שף סניף פאפאגאיו תלפיות בירושלים.
מרכיבים:
4 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד
למרינדת רימונים:
1/4 כוס תרכיז רימונים סמיך ואיכותי
1/2 כוז יין לבן יבש
3 כפות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף סוכר
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות. מידי פעם הופכים
את הנתחים מצד לצד.
מחממים את הגריל היטב (20 דקות לפחות).
צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצוייה.
בתיאבון!!
מתכון לאנטריקוט על האש במרינדה בטעם רימונים עדין, באדיבות: חיים סנדלר, שף סניף פאפאגאיו תלפיות בירושלים.
מרכיבים:
4 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד
למרינדת רימונים:
1/4 כוס תרכיז רימונים סמיך ואיכותי
1/2 כוז יין לבן יבש
3 כפות שמן זית
1 כף חרדל דיז'ון
1 כף סוכר
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות. מידי פעם הופכים
את הנתחים מצד לצד.
מחממים את הגריל היטב (20 דקות לפחות).
צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצוייה.
בתיאבון!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה